Giani Kirita a fost pe teren in momentul tragediei lui Hildan. Dinamovistul trece din nou prin clipe grele: "Sunt socant, imi revin in memorie acele momente"

Moartea lui Ekeng le-a adus aminte dinamovistilor de tragedia de acum 16 ani, cand inima lui Haldan a incetat sa mai bata la un meci disputat la Oltenita.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2016, 22:30
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2016, 22:36

Catalin Haldan a murit la 24 de ani. Ekeng la 26. Dinamovistii au botezat o peluza cu numele lui Haldan, iar acum se gandesc sa-i puna numele Ekeng celeilalte.

"Sunt inca socat, pentru ca mie imi revine in memorie ce-am patit acum multi ani de zile, cand a murit Catalin Hildan. Diferenta e ca in 2016 din punctul meu de vedere nu mai trebuie sa moara nimeni pe teren", a spus Giani Kirita, fostul jucator al lui Dinamo.

"Sunt socat! De ce, Doamne?!", e socat si fostul coleg al lui Ekeng, Florin Andone.

Ekeng a jucat la Cordoba inainte sa vina la Dinamo. Fotbalistii Cordobei au tinut un moment de reculegere la antrenament.

Toata Europa l-a plans pe Ekeng. Stirea ca Ekeng s-a stins din viata a fost cea mai citita in marile publicatii de pe continent.

"Doctorita fuma. Ambulanta, neconforma" - au titrat nemtii de la Bild.

"Sunt profund indurerat de aceasta situatie tragica, care a zguduit intreaga lume a fotbalului, nu doar Romania", a spus si Razvan Burleanu, presedintele FRF.

Modifică setările cookies