Liga 1

Ghinion TERIBIL pentru Steaua! Doi oameni esentiali au iesit accidentati, Galca TREMURA! Ce au patit Tanase si Keseru

Stelistii au emotii mari dupa meciul de la Botosani! Chiar daca partida nu s-a putut compara ca duritate cu masacrul de la Tg. Mures, ros-albastrii au pierderi importante inaintea jocurilor care ii pot decide sezonul!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Decembrie 2014, 22:13
Data actualizarii: Luni 01 Decembrie 2014, 22:20

Doi oameni extrem de importanti pentru Galca, Tanase si Keseru, au parasit terenul accidentati. Primul a fost inlocuit de Stanciu cu 20 de minute inaintea finalului, in timp ce Keseru, care abia reusea sa calce, i-a lasat locul in teren lui Rusescu!

Daca nu va putea fi folosit la Craiova si in Ghencea, cu CSMS Iasi, Keseru il va pune in fata unei situatii teribile pe antrenorul sau. Rusescu devine singura optiune de atacant disponibila, insa si el vine dupa o perioada de pauza si nu poate rezista in teren 90 de minute.

Keseru a suferit o comotie la Tg. Mures, dupa ce a fost lovit cu piciorul in cap de N'Doye. Senegalezul s-a ales cu 6 etape de suspendare, dupa ce arbitrul Istvan Kovacs nu i-a acordat nicio sanctiune in timpul partidei. Keseru n-a avut nevoie de mai mult de o saptamana pentru recuperare.

Modifică setările cookies