Gheorghe Mustață l-a sunat pe Deian Sorescu după ce a aflat că transferul la FCSB se face

Gheorghe Mustata Deian Sorescu Dinamo FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 23:33
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 23:32

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a comentat transferul fostului dinamovist Deian Sorescu (25 de ani) la vicecampioana României.

Sorescu a semnat deja cu FCSB. Va fi împrumutat pentru jumătate de sezon de formația poloneză Rakow, iar bucureștenii au opțiunea de a-l transfera definitiv la finalul stagiunii.

Gheorghe Mustață: "Am vorbit cu Sorescu la telefon. Nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo"

Internaționalul român a petrecut trei ani și jumătate la Dinamo, fiind chiar și căpitan echipei din "Ștefan cel Mare" în una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului. Totuși, galeria lui FCSB nu va avea nicio problemă cu trecutul lui Sorescu, spune Mustață, care a dezvăluit că a avut și o discuție în acest sens cu fotbalistul.

"Acum a semnat Sorescu cu Steaua (n.r - FCSB). Am discutat și eu cu băiatul la telefon. I-am spus și vă spun și vouă că pe noi nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo. El niciodată nu a înjurat Steaua ca alții. Ceea ce i s-a întâmplat acolo, când i-au dat jos tricoul este urât, dar pe noi nu ne interesează acest aspect. 

Pe noi ne interesează acum doar de perioada lui de la Steaua (n.r - FCSB). Din partea noastră, Sorescu are tot sprijinul. Îi urăm mult succes și îl așteptăm să treacă cât mai repede la treabă", a spus Gheorghe Mustață, pentru Prosport.

  • 134 de meciuri, 29 de goluri și 26 de pase decisive a strâns Sorescu în tricoul lui Dinamo
  • 22 va fi numărul lui Sorescu de la FCSB, același pe care l-a avut și la Dinamo sau Rakow

Ioan Becali: "Sorescu nu va avea probleme cu fanii lui FCSB"

Ioan Becali nu a dorit să comenteze sumele apărute în presă (150.000 de euro pentru împrumut și un milion de euro pentru transferul definitiv), însă a confirmat că Sorescu a semnat și sunt șanse mari ca transferul său la FCSB să devină definitiv la finalul sezonului, în cazul în care va avea evoluții apreciate.

"Jucătorul a semnat, nu e nicio problemă. Îi dorim să aibă succes și cu asta basta. A semnat împrumutat 6 luni, cu opțiune de 3 ani. Steaua (n.r - FCSB) o va face la sfârșitul lunii mai, la sfârșitul sezonului, dacă va fi mulțumită. Nu știu dacă a plătit ceva sau nu a plătit (n.r - pentru împrumut), dar cea mai importantă chestie cred că va fi în vară.

Dacă ajung pe locul 2, merg în cupele europene, se bat pentru titlu sau dacă are evoluții extraordinare, nu e nicio problemă.

Are mult mai multe variante la Steaua (n.r - FCSB). Și pe dreapta, și pe stânga, mijlocaș, atacant, orice. A făcut o achiziție bună.

A avut niște probleme cu antrenorul (n.r - la Rakow), începuse să îl bage fundaș și așa mai departe. Asta e. Până la urmă e bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A avut o discuție cu antrenorul, care e orgolios și asta e.

Era mai veche discuția din partea Stelei (n.r - FCSB). Clubul respectă mult ce zice antrenorul și probabil a contat mult părerea lui.

Nu cred că vor fi probleme cu suporterii. Nu e nicio problemă", a spus Ioan Becali, la Orange Sport.

VIDEO Emil Săndoi: "Deian Sorescu nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!