Ioan Becali a oferit toate detaliile mutării lui Sorescu la FCSB: "Nu e nicio problemă să fie achitată clauza!"

ioan becali Deian Sorescu FCSB rakow Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 20:52
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 20:52

Deian Sorescu (25 de ani) a semnat cu FCSB. Impresarul Ioan Becali a confirmat împrumutul mijlocașului de la Rakow și a explicat că interesul vicecampioanei României era mai vechi.

Presa din Polonia a anunțat, astăzi, că FCSB plătește 150.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu și va avea posibilitatea de a-l transfera definitiv în vară, pentru aproximativ un milion de euro.

Ioan Becali: "Sorescu a semnat cu FCSB. Împrumut 6 luni, opțiune pe 3 ani"

Ioan Becali nu a dorit să comenteze sumele apărute în presă, însă a confirmat că Sorescu a semnat și sunt șanse mari ca transferul său la FCSB să devină definitiv la finalul sezonului, în cazul în care va avea evoluții apreciate.

"Jucătorul a semnat, nu e nicio problemă. Îi dorim să aibă succes și cu asta basta. A semnat împrumutat 6 luni, cu opțiune de 3 ani. Steaua (n.r - FCSB) o va face la sfârșitul lunii mai, la sfârșitul sezonului, dacă va fi mulțumită. Nu știu dacă a plătit ceva sau nu a plătit (n.r - pentru împrumut), dar cea mai importantă chestie cred că va fi în vară.

Dacă ajung pe locul 2, merg în cupele europene, se bat pentru titlu sau dacă are evoluții extraordinare, nu e nicio problemă.

Are mult mai multe variante la Steaua (n.r - FCSB). Și pe dreapta, și pe stânga, mijlocaș, atacant, orice. A făcut o achiziție bună.

A avut niște probleme cu antrenorul (n.r - la Rakow), începuse să îl bage fundaș și așa mai departe. Asta e. Până la urmă e bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A avut o discuție cu antrenorul, care e orgolios și asta e.

Era mai veche discuția din partea Stelei (n.r - FCSB). Clubul respectă mult ce zice antrenorul și probabil a contat mult părerea lui.

Nu cred că vor fi probleme cu suporterii. Nu e nicio problemă", a spus Ioan Becali, la Orange Sport.

Deian Sorescu va purta numărul 22 la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a lăsat de înțeles că transferul lui Deian Sorescu s-a rezolvat.

Deși nu a menționat numele lui Deian Sorescu, Mihai Stoica a scris pe Facebook: "Avem acum și număr 22". Mai mult ca sigur, oficialul lui FCSB s-a referit la fostul dinamovist, care se află chiar în Antalya, unde și-au stabilit cantonamentul atât Rakow, cât și vicecampioana României.

22 este numărul pe care Deian Sorescu l-a purtat la Rakow în ultimul an, dar și la Dinamo, formație le care a purtat și banderola de căpitan.

  • FCSB va juca două amicale în Antalya, cu Pogon Szczecin (duminică) și Rakow (luni).

VIDEO Emil Săndoi: "Deian Sorescu nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!