Duminica 01 Aprilie 2018, 22:28

GESTUL incredibil al lui Stoican dupa golul FABULOS al lui Budescu! Andrei Cristea a crezut ca SCOATE echipa de pe teren! Ce s-a intamplat


	GESTUL incredibil al lui Stoican dupa golul FABULOS al lui Budescu! Andrei Cristea a crezut ca SCOATE echipa de pe teren! Ce s-a intamplat

Flavius Stoican a decis sa adopte o tactica inedita imediat dupa ce echipa sa a primit gol.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Lovitura dubla primita de CSM Poli Iasi in minutul 70 la partida de pe National Arena cu Steaua. Mai intai, Ionut Cioinac a fost eliminat pentru al 2-lea cartonas galben, primit pentru proteste, o situatie similara cu cea de care s-a lovit acesta la partida cu Dinamo.

Budescu a inscris apoi din lovitura libera iar Stoican i-a chemat pe toti jucatorii Iasiului la el - mai multi dintre acestia au crezut ca Stoican vrea sa retraga echipa de pe teren! Andrei Cristea era cel mai vehement, protestand dupa eliminarea lui Cioinac.

Stoican a tinut insa sa le tina un scurt discurs jucatorilor si apoi le-a facut semn sa revina pe teren. Arbitrul Comanescu a trimis in tribune in membru al staff-ului lui CSM Poli si l-a avertizat pe Flavius Stoican.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile