GESTUL fanilor Stelei la meciul cu Gaz Metan! "Afara cu ungurii din tara!" Ce s-a intamplat in tribune de ziua Ungariei:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Martie 2014, 20:44

	GESTUL fanilor Stelei la meciul cu Gaz Metan! "Afara cu ungurii din tara!" Ce s-a intamplat in tribune de ziua Ungariei:

Fanii Stelei au reactionat in tribune dupa incidentele de etapa trecuta, cat si pentru ca astazi este ziua nationala a Ungariei.

Update: in minutul 20 s-a strigat si mai rau: "E Romania, nu-i tara voastra, si ne p**** pe Ungaria voastra!"

Update: in minutul 14 au inceput sa strige 'afara, afara cu ungurii din tara', un mesaj nepotrivit pentru o arena de fotbal si care le va aduce sanctiuni din partea LPF si nu numai.

Fanii Stelei au mai avut un incident regretabil, in Europa, la un meci cu Ujpest, cand au facut mai multe trimiteri nepotrivite catre fanii maghiari, inclusiv un banner xenofob.

In primele minute ale meciului cu Gaz Metan, fanii aflati in tribunele stadionului din Ghencea au strigat de mai multe ori "Romania, Romania", cu trimitere la ziua nationala a Ungariei, aniversata astazi.

Apoi, la cateva minute distanta, oamenii prezenti la stadion, de partea Stelei, au inceput ca cante imnul national al Romaniei.

In plus, ultrasii campioanei au reactionat si dupa incidentele de la meciul cu Cfr Cluj, din etapa trecuta, meci dupa care au fost sanctionati.

Campioana en-titre nu a fost, insa, sanctionata, comunicatul LPF dezvaluind faptul ca fortele de ordine au identificat 30 de suporteri ai Stelei care au proferat cuvinte si expresii jignitoare la adresa "oamenilor legii", acestia fiind identificati si amendati.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies