Gest superb al dinamovistilor! Un pusti din Iasi cu probleme mari si-a indeplinit visul. FOTO

Gest superb al dinamovistilor! Un pusti din Iasi cu probleme mari si-a indeplinit visul. FOTO

Dinamovistii au facut un gest frumos pentru un suporter din Iasi care a infruntat o vreme teribila pentru a sta de vorba cu ei. 

Dinamovistii au readus, pentru cateva momente, zambetul pe chipul unui suporter dinamovist din Iasi, in varsta de 13 ani. Ramas fara mama la inceputul anului si cu un tata grav bolnav, pustiul Benjamin Ungureanu si-a indeplinit visul de a se intalni, la Iasi, cu echipa din Stefan cel Mare pentru a-l cunoaste pe idolul sau, Cosmin Matei.

"Povestea suporterului nostru din Iasi ne-a impresionat pe toti. L-am vazut la marginea terenului, a stat aproape doua ore pe o vreme caineasca pentru a ne cunoaste. Ma bucur ca l-am cunoscut. L-am vazut zambind, ceea ce este mult mai important decat cuvintele mele", a declarat Cosmin Matei. 

"Suntem alaturi de Benjamin pentru ca ne pasa de oameni! Viata a fost nedreapta cu el. Ne-a promis ca va fi puternic si va rezista in lupta cu toate problemele de zi cu zi. Speram sa-i dedicam victoria la Iasi!", a spus si antrenorul Flavius Stoican. 

Click aici pentru mai multe imagini

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies