Liga 1

Gest oribil facut de Dan Petrescu la adresa unui jucator al CFR-ului! Antrenorul si-a pierdut controlul dupa ce echipa sa a luat primul gol in doua luni

CSU Craiova 2-1 CFR | Clujenii au pierdut, dar vor ierna pe primul loc al clasamentului. Acestia au ramas cu 49 de puncte, in timp ce Craiova a acumulat 43. Steaua e la cota 44 si are de juca cu Viitorul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Decembrie 2017, 09:29
Data actualizarii: Duminica 17 Decembrie 2017, 09:33

CFR Cluj a primit gol dupa 6 partide consecutive in care adversarii nu au gasit plasa lui Arlauskis. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut meciul de pe Oblemenco, disputat impotriva Craiovei, cu 1-2.

Golul primit de CFR in prelungirile primei reprize, de la Baluta, l-a facut pe Dan Petrescu sa isi piarda controlul. Imediat dupa ce arbitrul a pus capat reprizei, tehnicianul a lansat o tirada de injuraturi greu de reprodus la adresa fundasului Cristian Manea.

La final, Manea si-a turnat cenusa in cap pentru infrangerea suferita.

"Am intrat prea lejer, dar ne-am revenit in repriza a doua. Daca abordam la fel si prima repriza, altul era rezultatul. Important este ca suntem pe primul loc. Meritam acest lucru si asteptam vacanta. Nu trebuie sa gasim alibiuri acum.

Ne pare rau ca am pierdut, dar trebuie sa mergem mai departe. Nu am ce sa-i reprosez arbitrului, important este ca suntem acolo sus. Dan Petrescu ne-a zis ca ii pare rau ca am intrat prea lejeri in prima repriza", a spus Manea la final.

Modifică setările cookies