GALERIE FOTO Gest nobil. Decizia luată de FCU Craiova după ce doi suporteri ai echipei au decedat  

FCU Craiova Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:09
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:29

FCU Craiova joacă de la 20:00, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 26-a. 

Două locuri din Peluza Sud de pe stadionul Ion Oblemenco vor fi blocate de FCU din sistemul de ticketing. Gruparea lui Adrian Mititelu a luat această decizia pentru a cinsti memoria unor suporteri care au fost trup și suflet alături de echipa condusă în prezent de italianul Nicolo Napoli. 

"Veți fi întotdeauna în amintirile noastre!"

 

Eduard Vlad a decedat în Giulești, la partida pe care FCU a jucat-o contra echipei Rapid. 

"Edi și Anu vor fi mereu alături de băieți la meciurile de acasă. Clubul nostru a hotărât ca locurile 1 și 2 din Peluza Sud, sectorul 15, rândul 1, să fie retrase definitiv din sistemul de ticketing, acestea urmând să fie destinate celor doi suporteri devotați ai Craiovei, care s-au alăturat Galeriei din Ceruri. Veți fi întotdeauna în amintirile noastre, Edi și Anu", au scris pe Facebook cei de la FCU Craiova. 

FCU Craiova - FC Voluntari, de la 20:00

Oltenii sunt neînvinşi în ultimele trei meciuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au înregistrat două victorii şi o remiză.

Doar o victorie au reuşit ilfovenii în precedentele 11 deplasări din Superliga României, 1-0 cu FC Botoşani (4 noiembrie 2022), în rest au cinci rezultate de egalitate şi tot atâtea partide pierdute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de trei ori şi de fiecare dată s-a impus gruparea ilfoveană.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 16 septembrie 2022, FC Voluntari - FC U Craiova 1948 1-0, gol marcat de Lukas Droppa.

  • Liviu Ciobotariu vs Nicolo Napoli în campionat: 4 jocuri - două victorii Ciobotariu - două succese Napoli;
  • Nicolo Napoli vs FC Voluntari în campionat: 5 meciuri - două succese - o remiză - două înfrângeri.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!