Liga 1

GALERIE FOTO Gest inutil al căpitanului Răuță la Dinamo - FCSB! Reacție vehementă: "Nu-l înțeleg! Puțin discernământ"

Dinamo trece printr-o situație asemănătoare cu cea din partida tur cu FCSB (0-6), când Steliano Filip și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 20:55
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 21:06
De această dată, căpitanul Alexandru Răuță a fost cel care a fost eliminat contra lui FCSB. Mijlocașul a văzut al doilea cartonaș galben de la Ovidiu Hațegan în minutul 35, când FCSB conducea cu 1-0.

Alexandru Răuță, eliminat în Dinamo - FCSB

Răuță a avut o intervenție întârziată asupra lui Octavian Popescu, deși faza nu părea una periculoasă, petrecându-se la aproximativ 40 de metri de poarta lui Dinamo.
 
Răuță văzuse primul cartonaș galben cu doar șase minute înainte pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Andrei Dumiter.

"Nu îl înțeleg pe Răuță. Când iei o decizie din asta, să faci un atac de deposedare, să nu te gândești că ai luat cu șase minute înainte cartonaș galben și ești expus?
 
Trebuie puțin discernământ să nu-ți lași echipa în inferioritate. N-am să înțeleg... ok, înțeleg, atitudine, determinare, toată lumea e mobilizată, dorință, dar trebuie totuși să ai putere de discernământ să nu faci o imprudență de genul ăsta", a spus Ilie Dumitrescu, după prima repriză, la Digisport.
 
Înainte de cele două cartonașe galbene văzute astăzi, Răuță fusese avertizat de alte opt ori în precedentele 18 partide de Liga 1 din acest sezon, însă fără să fie eliminat.
Modifică setările cookies