Gigi Becali nu s-a prezentat la Curtea de Apel Craiova! Instanta a amanat decizia: patronul FCSB, martor in procesul lui Adrian Mititelu

Gigi Becali ar fi trebuit sa se prezinte impreuna cu Valeriu Argaseala, astazi, la Curtea de Apel Craiova, in calitate de martori in procesul in care Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscala.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iunie 2020, 13:45
Data actualizarii: Joi 11 Iunie 2020, 13:54

UPDATE 13:45: Decizia a fost amanata!

Martorii Gigi Becali si Valeriu Argaseala nu s-au prezentat la proces, iar istanta a anuntat amanarea deciziei

  • Gigi Becali este asteptat la Curtea de Apel Craiova! Patronul FCSB-ului, martor in procesul in care Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscala


Procesul are in prim plan transferul lui Mihai Costea, din 2011, de la FCU Craiova la FCSB. Gigi Becali este citat ca martor alaturi de Valeriu Argaseala in procesul in care Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscala (alaturi Gigel Preoteasa, secretar al SC Fotbal Club U Craiova SA la data faptelor) in cazul Mihai Costea.

In prima istanta, Mititelu a fost achitat.

"Termen 11 iunie 2020, ora 13:00 pentru a se cita martorii Argaseala Valeriu si George Becali cu mentiunea de a se prezenta la instanta in vederea audierii. Admite cererea de sesizare a Curtii Constitutionale formulata de apelantul inculpat Mititelu Adrian Marin prin aparator ales, avocat Florea Gheorghe. Dispune sesizarea Curtii Constitutionale in vederea solutionarii exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.155 alin.1 partea I Cod penal sintagma „cursul prescriptiei se intrerupe” in raport cu dispozitiile art.1 alin.5, 20, 21 si 126 alin.1 din Constitutia Romaniei si art.6 din C.E.D.O. Definitiva.", se arata intr-un comunicat al Curtii de Apel Craiova, pe Portalul Instantelor de Judecata.

Modifică setările cookies