Gazonul ii sperie din nou pe stelisti: "Pana la terenurile alea bune, ca la Liverpool, sa trecem de astea!" Lemnaru e in lot

Steaua a plecat in aceasta dimineata spre Kazahstan. Noua achizitie, Valentin Lemnaru, ar putea debuta in tricoul Stelei in meciul de maine seara cu Aktobe

Ca si la meciul tur cu Stromsgodset, Steaua se teme de gazon. In Norvegia, suprafata de joc era impecabila, dar era vorba de un teren sintetic, in Kazahstan gropile si denivelarile sunt cele care le dau batai de cap stelistilor.

"Mare lucru n-am aflat despre Aktobe, dar stiu ca au un teren mic, denivelat. Vom vedea diseara, la antrenamentul oficial. Trebuie sa ne adaptam, daca vrem sa ajungem pe terenurile alea bune, gen Liverpool, trebuie sa trecem si de astea.", spune Helmuth Duckadam, care e convins ca Steaua poate lua o optiune serioasa de calificare inca din meciul tur.

"Nu va fi un meci usor, de asta suntem siguri. Trebuie sa abordam fiecare meci foarte serios. Nu cred ca putem sa ne calificam inca din meciul tur, dar putem sa luam o optiune serioasa. Venind cu un rezultat bun de acolo."

Noua achizitie a Stelei, Valentin Lemnaru, e in lot si ar putea debuta chiar in partida de maine seara cu Aktobe. Stelistii il asteapta si pe Luchin.

"Antrenorul va stabili daca il va folosi pe Lemnaru, daca il va introduce in lot. Important e ca a venit si ca il avem la dispozitie. Sper sa se realizeze transferul lui Luchin, pentru ca Steaua mai avea nevoie de un fundas central. Cred ca prin venirea lui, daca se va realiza acest transfer, Steaua va avea numai de castigat.", a mai spus presedintele de onoare al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT