Dorin Rotariu Dinamo Superliga

"Au venit dupa mine si de la Manchester, nu doar de la PSV. Vin mai des decat familia mea!" Ce spune Rotariu de transfer

Dinamo 4-0 Otelul | Rotariu n-a dat gol cu Otelul, dar e bucuros ca echipa lui a castigat. Spera sa-i fi impresionat pe scouterii care au venit sa-l vada.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 07:30
Data actualizarii: Marti 29 Iulie 2014, 07:54

Rotariu nu simte nicio presiune suplimentara. E obisnuti sa joace cu trimisi de la cluburi mari in tribune. Se simte pregatit pentru un transfer important in strainatate.

"Am facut un joc bun, am luat cele 3 puncte. Sper ca Bilinski sa o tina pe aceeasi linie, sa marcheze mereu. Sper sa joc si eu bine, sa reusesc sa fac pasul spre o echipa buna. Pentru mine n-au venit doar scouteri de la PSV, au venit si de la Manchester si de peste tot.

Sunt obisnuit cu impresari prin tribune, vin mai des decat familia mea. Important este ca evolutia mea e luata in seama de alti oameni care stiu fotbal in strainatate.

In fotbalul romanesc nu prea sunt jucatori care au facut pasul si care se si mentin, eu sper sa reusesc. Ar fi ceva sa primesc o oferta, imi doresc asta. Pentru o adaptare in strainatate iti trebuie jumatate de an, poate un an, indiferent daca ajungi la o echipa mica sau mare", a spus Rotariu la Look TV.

Modifică setările cookies