GAZ METAN - DUNAREA CALARASI 0-0 | Cele doua echipe obtin cate un punct, iar situatia in clasament nu se schimba pentru ele

GAZ METAN - DUNAREA CALARASI 0-0 | Cele doua echipe obtin cate un punct, iar situatia in clasament nu se schimba pentru ele

Urmarim si comentam impreuna duelul dintre Gaz Metan si Dunarea Calarasi, de la ora 13:00, pe www.sport.ro, pe Facebook/Sport.ro si in aplicatia Sport.ro!

GAZ METAN 0-0 DUNAREA CALARASI

FINAL DE MECI! Chiar daca ambele echipe au avut ocazii importante, niciuna nu reuseste sa inscrie si obtin cate un punct din aceasta partida. 

Min 58. Gaz Metan cere penalty la o faza in care Caiado a cazut in careu. Totusi, arbitrul a lasat meciul sa continue
Min 46. A inceput repriza secunda!

PAUZA

Min 40. Ocazie mare pentru Dunarea! Souda a ramas singur cu portarul, insa Plesca a respins fabulos!
Min 2.
Ocazie mare inca din primele minute pentru Gaz Metan! Lovitura de cap puternica a lui Rondon, insa Calancea este pe faza si respinge!
Min 1.
A inceput partida!


ECHIPELE DE START 

Gaz Metan: Plesca - Cretu, Diallo, M. Constantin, Cikarski - Ivanov, Luis Aurelio - Caiado, Chamed, Mailat - Rondon

Dunarea Calarasi: Calancea - Mendy, Luchin, Dobrosavlevic, Vladoiu - Ammari, Honciu, Bourceanu, Enache - Souda - Ndiaye

Gaz Metan si Dunarea Calarasi se intalnesc in ultimul lor meci din sezonul regulat. Ambele echipe sunt in play-out, dar se lupta pentru obtinerea de puncte si terminarea pe un loc cat mai bun inainte de aceasta etapa a campionatului. 
 
Gaz Metan a fost depasita de Dinamo, dupa victoria cainilor rosii la Chiajna, deci au nevoie de victorie cu cei de la Calarasi pentru a fi din nou in fata lor. 
 
Meciul tur dintre cele doua echipe s-a terminat 0-0, la Calarasi. 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT