"Am scapat de ciuma rosie!" Gigi Becali, reactie incredibila dupa alegerile europarlamentare si validarea Referendumului! Cuvinte grele pentru Liviu Dragnea

Autor: Sport.ro
Luni 27 Mai 2019, 11:00

	"Am scapat de ciuma rosie!" Gigi Becali, reactie incredibila dupa alegerile europarlamentare si validarea Referendumului! Cuvinte grele pentru Liviu Dragnea

Gigi Becali are interdictie la vot dupa condamnarea primita acum 5 ani si nu a putut vota nici la acest scrutin.

Asta nu l-a impiedicat, insa, pe Latifundiarul din Pipera sa traiasca la intensitate maxima alegerile de ieri. Becali s-a declarat fericit si entuziasmat de rezultatele inregistrate, la finalul carora PNL a obtinut peste 26%, PSD 23%, iar USR-PLUS 21%. Patronul FCSB a criticat in mai multe randuri masurile guvernului PSD si chiar a luat parte la protestele din Piata Victoriei, acum mai bine de un an, dupa adoptarea OUG 13 de catre Guvern.

"Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur de rezultat. Scapam de ciuma rosie. Sunt foarte bucuros", a spus Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali, atac fara precedent la Liviu Dragnea


In urma cu cateva luni, Gigi Becali isi declara public antipatia pentru liderul PSD, Liviu Dragnea, si spunea ca "Romania este acaparata de mafie".

"In an Centenar daca nu spunem adevarul, atunci cand sa-l spunem?! In an Centenar trebuie sa-l spunem! Si stiti care este? Adevarul este ca noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultimii in Europa. Adevarul este ca tot timpul avem probleme cu UE si ne atentioneaza despre lucrurile pe care le facem cu justitia.

Daca vorbim de Centenar, noi la ora asta...la ora asta Tara Romaneasca este acaparata de mafie. Cu cel mai mare gangster in fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu! Si daca noi sarbatorim si ii permitem unui gangster sa distruga o tara in an Centenar, atunci noi suntem niste gaini si nu mai vrem sa fim demni", spunea Gigi Becali in luna decembrie a anului trecut.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies