Galeria revine la meciul cu Grasshopper: "Becali nu pleaca, macar sa ii schimbam atitudinea!"

Autor: Sport.ro
Luni 16 August 2010, 17:48

	Galeria revine la meciul cu Grasshopper: "Becali nu pleaca, macar sa ii schimbam atitudinea!"

Purtatorul de cuvant al AISS a anuntat in direct la Sport.ro ca galeria va reveni pe stadion la meciul cu Grasshopper din Europa League de joi, in direct la ProTV si pe www.sport.ro. "Pe Becali nu il mai dam afara, speram sa se schimbe" spun fanii Stelei.

"Este un protest de moment si demersurile noastre ulterioare nu vor depinde de rezultatul meciului cu Branestiul. Nu are nicio legatura.

Am dorit sa tragem un semnal de alarma pentru creditorul echipei: atitudinea sa neprofesionista nu poate trece cu vederea. Nu s-a luat nicio decizie in privinta meciului cu Grasshopper, probabil ca vom fi prezenti la stadion atunci.

Speranta moare ultima, poate ca intr-un final creditorul isi va schimba comportamentul. Daca nu putem obtine plecarea lui, macar sa isi schimbe in al 12-lea ceas atitudinea. Unii dintre fani din acest motiv vor alege astazi sa mearga la stadion.

Noi nu putem fi cumparati, creditorul ne-a oferit zeci de mii de euro in trecut sa incetam protestele, dar dragostea noastra pentru Steaua nu poate fi estimata", a spus purtatorul de cuvant al AISS, la Sport.ro.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT