FOTO Galeria FCSB, banner cu venin îndreptat către CSA Steaua, la primul meci de la revenirea în Ghencea

FCSB - CFR Cluj Galeria FCSB Ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 23:21
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 23:20

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT - AICI.

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, asta după ce FCSB a reușit să închirieze arena după un lung șir de negocieri cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Galeria FCSB, banner cu venin îndreptat către CSA Steaua, la primul meci de la revenirea în Ghencea

După o coregrafie spectaculoasă afișată în startul meciului, galeria FCSB a afișat și câteva bannere în care și-a exprimat cât de mult și-a dorit în tot acest timp ca vicecampioana României să revină în Ghencea.

„Emoțiile sunt mari, inima bate tare, când venim acasă după atâta așteptare”, „Cu peisajul de odinioară și brazii de pe scări, astăzi când pășim aici, prin piept ne trec fiori”, „Ani de-a rându' deni grați în masă, în ciuda tuturor ne-am întors acasă”, sunt trei mesaje afișate de galeria FCSB.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Cordea, Popescu, Coman 
  • CFR Cluj: Sava - Manea, Kresic, Ajeti, Morgan, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Yeboah, Bîrligea

FCSB - CFR Cluj, înainte de meciul direct

Privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1 a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șapte dueluri pe prima scenă, în rest au fost patru victorii ale FCSB (inclusiv ultima dispută directă, cea din 14 mai 2023, FCSB - CFR 1-0) şi două rezultate de egalitate.

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!