GALERIE FOTO Andrea Compagno a aruncat Ghencea în aer! Italianul a înscris cu sânge rece în derby-ul FCSB - CFR Cluj

FCSB - CFR Cluj Andrea Compagno Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 23:11
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 23:11
FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT - AICI.

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, asta după ce FCSB a reușit să închirieze arena după un lung șir de negocieri cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Andrea Compagno a aruncat Ghencea în aer! Italianul a înscris cu sânge rece în derby-ul FCSB - CFR Cluj

În minutul 64 al meciului, Cvek l-a împins pe Andrea Compagno în interiorul careului, iar arbitrul Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var. Arbitrajul video a intervenit și a validat penalty-ul pentru FCSB.

Atacantul de lance al vicecampionilor, Andrea Compagno, și-a așezat mingea la punctul de la 11 metri și a înscris cu sânge rece. A șutat puternic, pe mijloc, aproape de transversală, și a deschis scorul.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Cordea, Popescu, Coman 
  • CFR Cluj: Sava - Manea, Kresic, Ajeti, Morgan, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Yeboah, Bîrligea

FCSB - CFR Cluj, înainte de meciul direct

Privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1 a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șapte dueluri pe prima scenă, în rest au fost patru victorii ale FCSB (inclusiv ultima dispută directă, cea din 14 mai 2023, FCSB - CFR 1-0) şi două rezultate de egalitate.

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!