Liga 1

Galca spera sa-l gaseasca pe noul Sanmartean in Brazilia. Antrenorul care poate ajuta Steaua dupa ultimele transferuri

Au trecut zeci de ani de cand romanii nu au mai plecat in cantonament in Brazilia. Lucescu reia traditia la Sahtior.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 13:40
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 13:40

Mircea Lucescu o duce pe Sahtior in Brazilia intr-un turneu special de pregatire pentru dubla din Champions League cu Bayern Munchen.

"Avem posibilitatea sa ne pregatim cu cele mai bune echipe din Brazilia pentru Champions League. De foarte mult timp nicio echipa din Europa nu s-a mai pregatit in Brazilia intr-un asemenea turneu, din anii '70, cand iarna echipele din Estul Europei se deplasau in Brazilia, era o perioada lunga de intrerupere a campionatului, nu erau meciuri de Champions League. Echipele se deplasau in '67, '68, '69, '70. Am facut turnee importante cu nationala Romaniei si cred ca a fost un lucru benefic pentru intreg fotbalul romanesc, mai ales pentru jucatori", a povestit Mircea Lucescu astazi.

Din Brazilia, Lucescu ar putea fi antrenorul care il ajuta inca o data pe Galca sa ii gaseasca un inlocuitor pentru Sanmartean. Lucescu l-a mai ajutat in acest sezon pe antrenor Stelei pentru primul meci cu Dinamo Kiev si a recunoscut ca tehnicianul Stelei ar fi fost optiunea sa de secund daca ar fi venit la nationala Romaniei.
 

Modifică setările cookies