Galca anunta TRANSFERURI: "O sa vina mai multi jucatori!" Tanase PLEACA, Szukala ramane! De ce a jucat Steaua prost cu Viitorul

Galca anunta TRANSFERURI: "O sa vina mai multi jucatori!" Tanase PLEACA, Szukala ramane! De ce a jucat Steaua prost cu Viitorul

Viitorul 0-1 Steaua / Steaua a suferit enorm la trei zile de la eliminarea rusinoasa din Champions League. Galca spune ca era normal ca oamenii sai sa fie afectati. 

"Ne-am facut meciul greu, am avut ocazii de a castiga mai clar. Ei au riscat mai mult pe final, au venit cu totii in fata, chiar daca aveau doi oameni mai putin.

A fost o victorie de moral, dupa incarcatura psihica de la Sofia. E pe undeva normal ca jucatorii sa nu aiba aceeasi concentrare. Te afecteaza cand pierzi o calificare de Champions League in ultimele minute, normal ca jucatorii sunt afectati.

Iancu era primul pe lista la penalty, foarte bine ca a marcat. Pleaca multi jucatori la nationale, sunt 12 in total, vom lucra cu cei care raman acasa. Ii asteptam sa se intoarca sanatosi", a declarat Galca, care a vorbit si despre absentele Stelei, Sanmartean si Popa, ramasi in afara lotului.

"Sanmartean a jucat cu infiltratii in ultimele patru meciuri, era normal sa nu mai joace azi. Si Popa la fel, le-am multumit pentru efort, azi nu aveam cum sa-i mai bag", a declarat Galca.

Galca l-a primit pe Papp, dar antrenorul Stelei vrea in continuare solutii pentru atac. Galca anunta insa mai multe transferuri la Steaua in finalul perioadei de transferuri.

"O sa mai vina cativa jucatori, avem multe competitii, sper sa vina un atacant.

Aveam nevoie de fundasi centrali, mai mult unul pentru partea stanga, dar nu a fost sa fie, nu s-a gasit acest fundas. Papp are experienta, ne va ajuta cu siguranta".

Galca a vorbit si despre plecari si a confirmat ca Tanase e aproape de un transfer in strainatate. Olympiacos are sanse mari sa-l ia!

"De Szukala nu stiu sa plece, de Tanase am auzit, dar de Szukala nu stiu nimic".

Steaua are o grupa echilibrata, dar accesibila. Sper sa trecem in primavara europeana" - Costel Galca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies