Laurentiu Reghecampf Steaua Superliga

"Fugea cu Politia prin aeroport, nu avea pe unde sa iasa! I-au furat si sapca" Ce a patit Reghe cand a aterizat azi la arabi

Vezi ce a spus Ana-Maria Prodan la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 11:57
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 12:00

Reghecampf a avut parte de o primite fanatica din partea fanilor de la Al Hilal. Sotia acestuia a povestit la Sport.ro care a fost prima impresie a lui Reghe in Arabia:

 
"A fost primit superb, nu se astepta. Fugea prin aeroport cu Politia, nu aveau pe unde sa iasa, erau fani peste tot. I-au furat sapca, i-au pus un fular, ei vorbeau in engleza toti ca sa iubeasca clubul Al Hilal asa cum a iubit Steaua. L-a surprins luxul de acolo, imi arata in ce hotal sta si cum arata orasul, e ceva desprins din povesti, ei traiesc intr-un lux incredibil."

A avut 10 oferte in aceasta primavara: "Am avut 10 oferte, nu una. Puteam merge oriunde in Europa, dar nu aveam motivatie. Am ales cea mai mare echipa a acelesi zone, am ales Real Madridul Asiei. Ce sa fac, sa ma duc pe 700-1.000.000 de euro, la o echipa mica sau la retrogradare, care nu are buget de transfer si se tine cu dintii de ultimul loc, sau sa ma duc la o echipa cu buget care vrea sa faca performanta. Am avut mai multe oferte din Europa, din Rusia, din Ucraina, din Bungesliga, din Spania si din Italia. Cand esti bun, te duci oriunde"

Reghe il vrea pe Pintilii: "Deocamdata incercam sa il transferam pe Pintilii, sper sa si reusim, trebuie sa vedem ce pret ii stabileste patronul Stelei, apoi vedem daca e posibil sau nu. In momentul asta doar Pintilii este pe lista noastra."

A plecat pentru ca nu a fost respectat: "60% din decizia de a pleca a fost din cauza lipsei de respect care i s-a aratat in Romania. A vorbit si cu Contra si cu Mircea Lucescu, chiar si cu Radoi. Asta a fost principalul motiv"

Modifică setările cookies