Adam Nemec fc voluntari Zuzana Nemec Superliga

GALERIE FOTO Frumoasa Zuzana strălucește! Fostă Miss Slovacia, soția lui Adam Nemec a postat prima fotografie după ce a născut

Adam Nemec, atacantul lui FC Voluntari, are o familie frumoasă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 13:14
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 13:38

Atacantul lui FC Voluntari este unul dintre cei mai norocoși fotbaliști, pe plan sentimental. Slovacul în vârstă de 36 de ani se iubește cu superba Zuzana, fosta Miss Slovacia, care i-a oferit, în urmă cu o lună, o fetiță: pe Ellie, născută pe 2 februarie.

Adam și Zuzana  sunt împreună de mulți ani, iar în 2018 s-au căsătorit, la Bratislava. Deși abia a născut, Zuzana arată mai bine ca niciodată, spre bucuria lui Nemec, care are două acum două fete superbe în viața lui.

Pe lângă FC Voluntari, Nemec a mai evoluat pentru  Dubnica, Zilina, Erzigebirge Aue, Genk, Kaiserslautern, Ingolstadt 04, Union Berlin, New York City, Willem ll, Dinamo și Pafos.

În 2016, Zuvana Nemec a participat la celebrul concurs Miss Universe, după ce devenise Miss Slovacia în același an. Ea locuiește în Austria, dar a venit lângă Nemec, în România. Prima oară a venit în țara noastră în 2017, când atacantul  evolua la Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies