Tudor Călin Poli Timisoara Ripensia Timisoara Superliga

Fostul mijlocaș al campioanei CFR Cluj a semnat cu o echipă de tradiție din Liga 2

Lovitură împortantă dată de un club de tradiție din România la scurt timp după încheierea perioadei de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 12:32
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 15:06

Deși perioada de transferuri s-a încheiat în mod oficial în campionatul intern, cluburile mai pot transfera jucători liberi de contract. Așa a reușit Poli Timișoara să-l transfere pe Tudor Călin, care a semnat cu bănățenii din postura de jucător liber de contract.

Tudor Călin, fotbalist crescut de CFR Cluj

Mijlocașul central de 1,91 m s-a născut pe 8 octombrie 2000 și s-a format ca fotbalist la CFR Cluj. Ulterior, a plecat în germania, unde a evoluat la echipa de juniori a lui Jahn Regensburg.

În 2019, Călin a revenit în România, la Sepsi OSK. Câteva luni mai târziu, însă, era cedat de covăsneni la Luceafărul. În luna august a aceluiași an sema cu Ripensia, iar doi ani mai târziu UTA Arad îl împrumuta pentru șase luni. La începutul anului 2022 a revenit la Ripensia, iar un an mai târziu, pe 17 februarie 2023, a semnat cu Poli Timișoara din poziția de jucător liber de contract.

În acest sezon, mijlocașul central, care a purtat și banderola de căpitan la Ripensia, a evoluat în 12 partide pentru bănățeni, marcând un gol.

Poli Timișoara a mai transferat în această iarnă un fotbalist de la rivala din oraș. Este vorba despre Cristi Gavra, un atacat cu experiență, crescut la Academia Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!