FOTO Primele imagini cu Becali la Academia Hagi! Cum a fost surprins patronul Stelei!

Autor: Sport.ro
Marti 29 Aprilie 2014, 13:18

	FOTO Primele imagini cu Becali la Academia Hagi! Cum a fost surprins patronul Stelei!

►Comenteaza Bayern - Real LIVE, alaturi de Fernando Morientes! Pune-i intrebari AICI si #sharethesofa

Gigi Becali a inceput oficial munca de ieri la Academia lui Gheorghe Hagi, alaturi de alti 22 de detinuti. Patronul Stelei e supraveghetor, astfel ca nu va efectua munca fizica. Becali are drept la telefon mobil si isi poate vizita familia timp de 24 de ore in luna mai. 

Gigi Becali va putea iesi o zi de la Penitenciarul Poarta Alba, in urmatoarea luna, dupa ce o comisie a inchisorii a decis sa ii acorde aceasta permisiune.

Conform sursei citate, Becali a fost recompensat astfel pentru buna purtare, dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul.

"Nu s-a stabilit, deocamdata, ziua in care el va iesi din Penitenciarul Poarta Alba", au mai precizat sursele citate.

Potrivit Legii 275/2006, "persoanele private de libertate care au avut o conduita constant pozitiva pot fi recompensate cu permisiunea iesirii din penitenciar pe o durata determinata".

Regimul de detentie i-a fost schimbat in 'deschis' inca de acum jumatate de an, insa abia ieri patronul Stelei a lucrat pentru prima data la biroul de la Academia Hagi. E supraveghetor si lucreaza de luni pana vineri! Becali paraseste penitenciarul dupa ora 7:00 si se intoarce 10 ore mai tarziu.

Omul de afaceri are acces nelimintat la telefonul mobil, dar nu poate sa paraseasca locul de munca fara acordul penitenciarului. Nu poate insa intra in direct la TV pentru ca mai are un proces pe rol, in dosarul Avicola, iar instanta i-a interzis sa acorde declaratii.

Sursa FOTO: RTV

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies