VIDEO! Primele imagini cu Adrian Cristea si Abrudan in echipamentul lui U Cluj: "Nu credeam ca voi sta doar 6 luni la Steaua"

Universitatea Cluj si-a prezentat astazi noile transferuri ale iernii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2011, 22:08
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2011, 22:12

Abrudan, portarul Popa si "Printul" Cristea au aparut pentru prima data cu noile lor tricouri:

"Am acceptat sa joc la Universitatea fara sa stau pe ganduri. Eu sunt din Oradea si pentru mine nu va fi o problema de acomodare aici. Badea e un profesionist in ceea ce face si sunt sigur ca obiectivele pe care si le-a propus si le va indeplini. Cine va fi mai pregatit, mai in forma, va intra sa apere", a spus Marius Popa.

"Mi-am dorit mult sa revin acasa, acest lucru a contat mult in alegerea mea. M-am inteles cu conducerea clubului dinaintea sarbatorilor, a fost doar o simpla formalitate sa semnez acum in 2011. Visez la o cupa europeana cu U Cluj, este bine sa ne fixam obiective cat mai indraznete. Trebuie sa luam totul pas cu pas.Nu credeam ca voi sta doar sase luni la Steaua, dar ma bucur ca a fost asa pentru ca acum am revenit acasa si sunt foarte fericit. Sper sa stau aici atata timp cat pot sa ajut echipa si cat va avea nevoie clubul de mine", a declarat Abrudan.

"Trebuie s-o luam usor, pas cu pas. Sper sa fac jocuri cat mai bune si impreuna sa realizam lucruri frumoase. Am vorbit cu domnul Walter, ii multumesc pentru mana intinsa oferita de Universitatea Cluj. E un proiect frumos aici, patronul vrea sa realizeze lucruri bune aici. Ii rog pe fani sa aiba rabdare cu noi. Rezultatele si jocurile spectaculoase cer timp", a declarat si Adrian Cristea.

Sursa FOTO: U Cluj.ro

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies