Liga 1

Un fost jucator din Giulesti a cerut FALIMENTUL Rapidului. Problemele pentru care clubul a ajuns din nou la tribunal

Rapid nu scapa de probleme.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 12:54
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 15:24

Octavian Abrudan a depus cerere de faliment in dosarul de insolventa al SC FC Rapid SA, societatea care administreaza clubul in Liga I. Fundasul, care a evoluat pentru Rapid in 2012-2013, are de recuperat 43.000 de euro.

Abrudan este singurul jucator care a depus o astfel de cerere in dosarul care se judeca la Tribunalul Bucuresti. Abrudan si Rapid s-au inteles pentru plata a 50% din datorii acum, urmand ca restul banilor sa fie achitati esalonat. Cererea de faliment va fi insa prezentata la urmatorul termen.

La tribunal, administratorul judiciar a fost ironizata de doi suporteri prezenti la infatisare, care au aplaudat de fiecare data cand Cristina Andronache a explicat ce a reusit sa faca la club. Cristina Andronache a contestat si doua transferuri facute in Giulesti, acuzand ca un impresar a incasat 10.000 de euro pentru aceste mutari.

Azuga Waters a explicat de ce apropiatii lui Moraru ar fi insistat ca jucatorii sa renunte la 50% din bani: "E normal sa se negocieze. E in interesul clubului ca jucatorii sa primeasca doar 50% acum, decat sa astepte un an pentru suma totala"

Clubul se afla in procedura de insolventa din 7 decembrie 2012. Planul de reorganizare al FC Rapid, care se intinde pe o durata de trei ani, a fost confirmat de Tribunalul Bucuresti.

Modifică setările cookies