FOTO: Petrecere cu SAMPANIE la CFR Cluj dupa aflarea deciziei de la TAS! Suma uriasa pe care CFR o va incasa dupa acest anunt

FOTO: Petrecere cu SAMPANIE la CFR Cluj dupa aflarea deciziei de la TAS! Suma uriasa pe care CFR o va incasa dupa acest anunt

Pentru CFR anuntul de la TAS ca va primi inapoi cele 24 de puncte vine la pachet cu o suma uriasa de bani pentru un club din Liga I.

Cele 24 de puncte in plus inseamna pentru CFR nu numai asigurarea ca ramane in Liga I si in sezonul viitor, dar si sansa de a termina campionatul pe podium. Locul este in acest moment, cu doua etape inainte de finalul campionatului, al CFR-ului.

Odata cu aceasta decizie si urcarea spectaculoasa a clujenilor pana pe 3 in Liga I, finalul de campionat va veni cu un bonus din drepturile TV. Daca echipa care va castiga titlul va incasa aproximativ 4 milioane de euro, formatia de pe locul 3 va primi conform distribuirii banilor din drepturile TV aproximativ 3.3 milioane de euro, o suma care asigura supravietuirea in Liga I din sezonul viitor.

Cu aceasta suma, CFR va putea sa-si achite o parte din datoriile acumulare in ultimii ani. In clipa in care clubul a intrat in insolventa, CFR avea datorii de 20 de milioane de euro, dintre care aproximativ 11 milioane de euro catre stat.

Au sarbatorit cu sampanie

Oficialii lui CFR Cluj au sarbatorit cu sampanie decizia celor de la TAS de a da inapoi cele 24 de puncte pe care FRF le luase initial.

Citeste si:CFR ClujTAS
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies