Liga 1

FOTO | Gest impresionant al fanilor rapidisti, aseara, pe stadionul Giulesti! Suporterii au aprins lumanari pentru "Galeria din Ceruri"

Luni a fost o zi trista pentru intreaga suflare rapidista, care si-a mai pierdut un idol. Nae Manea, fostul mare atacant al clubului giulestean, a trecut in nefiinta la varsta de doar 60 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Decembrie 2014, 08:27
Data actualizarii: Marti 16 Decembrie 2014, 08:32

Saptamana a inceput tragic pentru rapidisti si pentru intreg fotbalul romanesc, Nicolae Manea, fostul mare atacant al clubului de langa Podul Grant, incetand din viata dupa o lupta grea cu o boala incurabila.

Zguduiti de vestea mortii lui Nae Manea, fanii Rapidului s-au strans pe stadionul Giulesti la o ora cu semnificatie aparte, 19:23.

Fanii au aprins lumanari si candtele la Tribuna a II-a, iar de pe gazon au lansat mai multe lampioane in memoria fostului lider al Rapidului, dar si a celorlalti multi fosti fotbalisti si suporteri "cu nume" care au murit in ultimii ani.

Rapidistii si-au amintit, printre altii, de Sandu Neagu, Jean Constantin sau Gheorghe Dinica, cu totii fosti mari fani ai formatiei visinii.

Modifică setările cookies