Liga 1

FOTO. Galca si-a prezentat toate transferurile de pe banca tehnica! Ei sunt cei 8 oameni adusi sa reinventeze Steaua

Galca nu a venit singur la Steaua. A adus 8 oameni dupa el, pe care i-a prezentat intr-o fotografie oficiala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014, 16:34
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 16:38

Galca s-a fotografiat alaturi de toti oamenii din staff intr-o fotografie oficiala postata pe site-ul Stelei.

10 decizii majore a luat antrenorul care l-a inlocuit pe Laurentiu Reghecampf la Steaua. Din cele 10 decizii, primele 6 au fost luate extrem de rapid. Galca si-a ales cei 6 colaboratori cu care va lucra la Steaua pentru a o mentine in top. 

Fara Tatarusanu, capitanul Pintilii si golgeterul Piovaccari, Galca trebuie sa mentina unit un grup care a atins deja performante si viseaza mai mult la un transfer in Europa, decat la o primavara Europeana.

Dumitru Uzunea a fost ales ca antrenor secund, neamtul Neubert a fost inlocuit cu  preparatorii Julian Jimenez Serrano, Ciprian Pruna si Horea Codorean, Stefan Preda  a venit antrenor cu portarii, iar Gabriel Dumitrescu a fost adus ca analist.

Galca a mai luat apoi doua decizii la Steaua. Laurentiu Rosu si Nicolae Dica au fost adusi ca secunzi pentru a stabili un record, cu unul dintre cele mai largi staffuri din Romania, format din 8 oameni si un antrenor principal.

Arlauskis a fost decizia nr. 9 a lui Galca la Steaua. Trezindu-se fara un portar cu experienta de Champions League, noul antrenor al Stelei a decis sa-l transfere pe fosul goalkeeper al Unirii Urziceni, cu care a luat campionatul in Romania.

A 10-a decizie importanta a lui Galca in cele 10 zile la Steaua a fost stabilirea prioritatilor in aceasta vara. In planul transferurilor a cerut intariri, Steaua anuntand in acest sens ca nu va mai vinde pe nimeni decat dupa preliminariile pentru UCL, si asta in cazul in care oferta va fi de nerefuzat.

Galca a refuzat insa si un amical cu Atletico Madrid, pe 14 august, dorind sa se concentreze pe meciurile oficiale din acea perioada.

Modifică setările cookies