Liga 1

Fotbalistul împrumutat de FCSB a răbufnit după o nouă umilință: "Poate facem și noi un egal. E frustrant!"

Academica Clinceni, formație ca și retrogradată în Liga 2, a suferit un nou eșec drastic în play-out, contra celor de la FCU Craiova, scor 0-4.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 18:46
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 18:47

Depunctată în mai multe ocazii din cauza restanțelor financiare, Academica Clinceni a rămas cu un singur punct în clasament, iar în etapa viitoare se poate consemna și retrogradarea matematică.

Robert Ion s-a săturat de situația de la Academica Clinceni

Ilfovenii, calificați în play-off în sezonul trecut, au acum șase înfrângeri consecutive și un golaveraj 0-18 în această perioadă. Robert Ion (21 de ani), fotbalistul împrumutat de Academica de la FCSB, s-a săturat de situația clubului din Clinceni și spune că își dorește măcar un egal în acest final de sezon.

"Un alt meci, altă deplasare, altă înfrângere, iar am luat 4 goluri. E foarte frustrant să vii mereu, să ai anumite speranțe cât de mici și să iei mereu 3, 4 goluri și să nu scapi mereu mai ieftin de atât.

E normal să te vadă victimă sigură când pierzi toate meciurile la 3, 4 goluri, dar noi venim mereu cu speranța că putem să scoatem un rezultat, să arătăm bine pentru noi. Că pentru echipă, deja situația e clară, retrogradăm. Încercăm să dăm ce avem mai bun, poate reușim să scoatem și noi o victorie sau măcar un egal până la final

Situația echipei nu mai e normală de mult timp, e greu să vii cu aceeași poftă la antrenament. Noi încercăm, avem un grup frumos, nu există prea multe plângeri în vestiar. Mergem să ne antrenăm ca să nu pierdem timpul, dar e greu să nu primești de atâta timp bani, să ai atâtea luni, te duci la meci și riști să fii umilit, e foarte greu. Încerc să îmi ajut echipa, colegii la fel, încercăm să scoatem și noi măcar un egal.

E frustrant. Vii la fotbal și vrem și noi un egal, măcar atât. Poate în 4 meciuri facem, exceptând partida cu Mediaș, că și ei sunt ca noi. Sunt jucătorul FCSB-ului, trebuie să revin în vară, dar vedem", a spus Robert Ion, citat de Digisport.

Robert Ion a fost împrumutat de FCSB, la începutul sezonului, la FC Voluntari, însă după doar câteva luni a trecut la Academica Clinceni, tot temporar, până la finalul sezonului.

  • 24 de meciuri, două goluri și trei pase decisive a strâns Robert Ion la Academica Clinceni în acest sezon
Modifică setările cookies