Liga 1

Fotbalistul dorit în La Liga, criticat dur după Farul - CFR, 0-0: „Gata, nu mai merge!”

Cădere surprinzătoare a unuia dintre jucătorii de perspectivă de la Farul Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 08:58
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 09:09

Andrei Ciobanu (24 de ani) era văzut de mulți specialiști din fotbalul românesc drept un viitor om de bază, la centru, în naționala României.

Cu toate acestea, mijlocașul lui Gică Hagi a cunoscut o cădere bruscă după Jocurile Olimpice de la Tokyo și chiar a ieșit din primul „11” al Farului.

Crăciunescu: „Pe Ciobanu eu nu-l înțeleg!”

Ion Crăciunescu, unul dintre oamenii care îl vedea pe Ciobanu om de bază în naționala României, a remarcat declinul acestuia.

„Pe Ciobanu eu nu-l înțeleg, a luat-o pe o pantă descendentă și nu-și revine deloc. O speranță a fotbalului nostru, spuneam că poate fi un mijlocaș pentru echipa națională, acum nu-l mai vedem deloc, deloc, deloc.

Nu înțeleg ce se întâmplă. A fost cu Jocurile Olimpice (n.r. - l-ar fi afectat condițiile improprii de la Tokyo), dar gata, a trecut mult, nu mai merge nici asta”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

23 de meciuri a jucat Ciobanu, în acest sezon al Ligii 1, pentru Farul Constanța, reușind să marcheze două goluri și să ofere trei pase decisive.

1.5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului de la Farul, potrivit transfermarkt.com

Andrei Ciobanu, monitorizat de Betis Sevilla

La începutul anului 2021 se vorbea despre faptul că oficialii lui Betis Sevilla sunt interesați de serviciile lui Ciobanu, însă mutarea nu s-a concretizat.

Andrei Ciobanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a făcut pasul la prima echipă a Viitorului la vârsta de doar 19 ani, atunci când a debutat chiar cu gol, în meciul cu Astra Giurgiu, în 2016.

Modifică setările cookies