nationala romaniei Constantin Budescu Petrolul Ploiesti Superliga

Fotbalistul care visează să joace din nou pentru naționala României: „Probabil o să reintru în vizorul echipei naționale”

Constantin Budescu a vorbit despre o posibilă revenire la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 13:42
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 14:02

Mijlocașul ofensiv care a semnat cu Petrolul Ploiești în perioada de mercato din vară a evidențiat faptul că, după accidentarea care l-a ținut pe bară extrem de mult, nu se poate gândi chiar acum la o revenire la selecționata lui Edward Iordănescu.

Însă, Constantin Budescu a precizat că, în cazul în care se va afla într-o formă bună la club, atunci poate intra în vizorul oficialilor de la națională, iar abia atunci l-am putea revedea îmbrăcând „tricolorul”.


„El (n.r. Denis Alibec) e la naţională, eu acum nu stiu dacă trebuie să vorbesc de naţională, pentru că am avut această perioadă şi mai am... vom vedea de la anul ce se va întâmpla. 

(n.r. unii au zis că nu mai vin pentru că nu se simt bine acolo) Nu am o problemă cu chestia asta, nu m-au căutat, dar m-am mai văzut cu ei pe la meciuri, ne-am salutat, am vorbit.

Probabil dacă o să am evoluţii bune la echipă, o să reintru în vizorul echipei naţionale şi vom vedea atunci”, au fost cuvintele lui Constantin Budescu, potrivit Orange Sport.

Cifrele lui Constantin Budescu

Fostul internațional român a evoluat de-a lungul carierei sale profesioniste la Petrolul, Astra Ploiești, DL Yifang, Astra Girgiu, FCSB, Al-Shabab, Damac, FC Voluntari, iar acum este legitimat din nou la „lupii galbeni”.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Astra Giurgiu, 234, unde a reușit să se impună pe tabelă de 87 de ori și să paseze decisiv în 82 de situații, în aproape 18.000 de minute pentru formația de pe „Marin Anastasovici”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!