Rapid - Univ. Craiova Sorin Cartu Superliga Superliga Sorin Cârțu

Fotbaliștii remarcați de Sorin Cârțu după Rapid - Univ. Craiova: "Acolo a stat puterea"

Rapid București - Universitatea Craiova s-a terminat 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:30
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:29

Cele două cluburi s-au întâlnit în a 14-a etapă a Superligii pe stadionul Rapidului din Giulești. La capătul celor 90 de minute, alb-vișiniii au fost cei care au obținut toate cele trei puncte.

Fotbaliștii remarcați de Sorin Cârțu după Rapid - Univ. Craiova: "Acolo a stat puterea"

Sorin Cârțu, fost președinte la Universitatea Craiova, a subliniat că "puterea" Rapidului s-a aflat în benzi, unde și-au desfășurat activitate Funsho Bamgboye și Claudiu Petrila.

„Mare, cel puțin la modul la care a jucat. La ce a arătat el aseară și cu Funsho Bamgboye, au fost debordanți, deosebiți, acolo a stat puterea Rapidului. Când au dat golul care le-a adus avantaj până la pauză.

Cu asta au ieșit în evidență, mai ales că au jucat cu 9 fals, Valle Borja. Puterea lor a fost în benzi acolo cu Funsho Bamgboye și Petrila, au avut golul dat cu centrarea lui Petrila și finalizarea lui Valle Borja, dar au avut și faze în oglindă, altfel”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

În următoarea etapă, Rapid București o va înfrunta pe FCSB duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro. 

Rapid București - Universitatea Craiova 2-0

Giuleștenii au deschis scorul în minutul 36, grație reușitei lui Funsho Bamgboye din pasa lui Claudiu Petrila. În repriza secundă, Borja Valle a majorat diferența și a închis tabela de marcaj la 2-0, în minutul 80.

În urma victoriei, alb-vișiniii s-au apropiat la un punct de CFR Cluj, ocupanta locului secund, și la patru de liderul FCSB, în timp ce Universitatea Craiova a rămas pe locul patru cu 22 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!