Frank Ribery, implicat într-un accident rutier! Francezul a fost diagnosticat cu răni la cap și a fost dus la spital 

Franck Ribery accident Bayern Munchen Salernitana Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 18:54
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 19:11

Frank Ribery nu a avut un week-end liniștit. 

Frank Ribery (38 ani) a fost implicat într-un accident rutier luni, 28 februarie, la 3 dimineața, după cum informează Corriere dello Sport. Autovehiculul, în care fotbalistul era pasager, a lovit puternic un semafor, fiind nevoia de intervenția ambulanței. 

Medicii au constatat că Ribery a suferit răni în zona capului, așa că l-au transportat la spital, unde și-a petrecut noaptea de duminică spre luni.  

„În urma unui accident de mașină, Franck Ribery, care nu se afla la volan, a fost diagnosticat cu răni minore la cap. Din motive de precuție, el se va odihni pentru câteva zile”, a fost comunicatul oficial al celor de la Salernitana.

Astfel, mijlocașul francez va rata meciul pe care echipa sa îl dispută contra Interului, pe 4 martie, din runda 27 din Serie A. 

După o aventură de două sezoane la Fiorentina, Frank Ribery a decis să rămână în Italia și a semnat un contract cu Salernitana valabil până în vara lui 2022.  

Ribery, despre accidentul care i-a schimbat viața: „Mă duceam în cameră și începeam să plâng!”

Pe când avea doar doi ani, Frank Ribery a fost implicat într-un accident rutier. Însă, atunci nu a scăpat doar cu niște ușoare lovituri la cap. A suferit niște cicatrice care l-au marcat pe tot parcursul vieții. 

Superstarul a povestit că atunci când era copil a fost complexat de faptul că era diferit față de ceilalți, dar acest lucru nu l-a impiedicat să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști ai erei sale. 

„Peste tot pe unde mergeam lumea se uita la mine. Și nu pentru că aș fi fost o persoană bună sau un fotbalist bun, ci din cauza cicatricilor de pe fața mea. Am suferit foarte mult, uneori mă duceam în camera mea și începeam să plâng”, declara Ribery pentru France Football.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!