Steaua Adi Popa Liga 1

"FORMALITATEA" care aproape i-a distrus Stelei visul pentru un nou titlu. Cum ironizeaza stelistii ultimul meci al lui ASA in acest sezon

In timp ce Poli Iasi are cea mai mare prima din istorie ca sa o bata pe Steaua, cei de la Galati nu au miza cu ASA. Este ultimul lor meci din Liga I, dupa ce au retrogradat matematic.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 14:36
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 14:37

Adi Popa ii ironizeaza pe cei de la ASA si le transmite ca meciul lor cu Galati va fi doar o formalitate. Culmea, Otelul este echipa care aproape i-a distrus visul de titlu al Stelei, invingand pe National Arena cu 2-1.

"Noi avem un meci foarte greu, ei au un meci relativ ușor acasa, o formalitate, la noi ati vazut declaratiile celor de la Iasi... ne asteapta un teren ostil si nu va fi foarte usor."

"Ei vor fi motivati din toate punctele de vedere, am vazut ca joaca pe cea mai mare prima din istorie, nu este nimic rau in asta, sa fie motivati sa isi apere corect sansele. Va fi un meci pe cinste, sunt sigur!"

"Daca ne vom clasa pe primul loc dupa meciul de joi, categoric va fi un titlu meritat, pentru ca noi am demonstrat asta pe teren, chiar si impotriva mai multor factori ostili. Ar fi un titlu foarte muncit si inca o bucurie in plus", a spus Adi Popa la DigiSport.

Modifică setările cookies