DEZASTRU la Petrolul! Echipa a ramas in 16 jucatori pentru ultima etapa: DOI SUNT LIBERI sa semneze cu Steaua: "Se indreapta spre faliment! Clubul dispare din vara!"

Petrolul este in pragul dezastrului in ultima etapa de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 12:34

Doar 16 jucatori deplaseaza Petrolul pentru ultimul meci din acest sezon. Rachita spune ca Pablo de Lucas si Alcenat si-ar fi reziliat deja contractele, in timp ce Tamuz spune ca e accidentat si se gandeste deja l noua echipa.

Mai mult, Rachita anunta dezastrul din vara la Ploiesti. Echipa se indreapta spre faliment, iar clubul risca sa dispara din fotbal.

"Azi dimineata am aflat ca Petrolul se deplaseaza la Chiajna cu un lot de 16 jucatori. Majoritatea tineri si care nu au jucat in anul acesta. Din ce am inteles, ieri Pablo de Lucas, Alcenat si-au reziliat contractele, Tamuz se da accidentat. Probleme sunt extrem de mari la Ploiesti. Vom vedea in vara ce se va intampla, situatia este dificila, se pare ca societatea comerciala se indreapta spre faliment, ceea ce inseamna si disparitia clubului Petrolul. Daca societatea intra in faliment, va fi dezafiliata de la FRF si istoria va disparea. Tot ce inseamna OSIM e al primariei si numele si sigla nu se vor pierde, raman la consiliul local. Noi speram ca echipa asta cu traditie sa ramana, sa se salveze, sa vina cineva si sa continue"

"Alcenat poate juca la orice echipa din Romania, poate chiar mai sus. E un jucator extrem de bun, de nationala. Este un jucator care a facut diferenta in multe meciuri. Din ce se vorbeste la Ploiesti, toti jucatorii care vor renunta la datoriile pe care le are clubul catre ei vor deveni liberi de contract. Tamuz stiu ca in ultima perioada nu a avut tragere de inima sa joace pentru Petrolul, se gandeste la noua echipa", spune Rachita la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!