Focar de COVID la Dinamo?! Patru fotbalisti importanti ai echipei au simptome specifice virusului si nu vor face deplasarea in Ucraina!

Focar de COVID la Dinamo?! Patru fotbalisti importanti ai echipei au simptome specifice virusului si nu vor face deplasarea in Ucraina!

Dinamo va juca sambata, 27 martie, amicalul de lux impotriva echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Echipa din Stefan cel Mare va face deplasarea la Kiev fata 4 dintre cei mai importanti fotbalisti din lot. Fanatik anunta ca Paul Anton, Ante Puljic, Steliano Filip si Adam Nemec, dar si doi membri ai staff-ului tehnic, au simptome specifice infectarii cu Sars-Cov-2 si nu se simt bine, urmand ca joi dimineata tot lotul echipei sa fie testat.

Potrivit sursei citate, staff-ul medical al echipei spune ca sunt sanse destul de mari ca cei patru sa fie pozitivi, desi managerul sportiv al 'cainilor', Mario Nicolae a negat informatia.

"Anton, Puljic si Steliano sunt invoiti de noi dupa meciul de la Iasi. Ei nu vor face deplasarea la Kiev, la fel si Nemec, care revine dupa accidentare si nu vrem sa-l fortam. Dar nu e vorba de Covid, asa cum spuneti", a spus Nicolae pentru sursa citata.

"Meciul salvarii" Dinamo Kiev - Dinamo este sambata, 27 martie, de la ora 17:00 pe PRO X si WWW.SPORT.RO.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies