Florinel Coman Dinamo - FCSB FCSB Superliga Florinel Coman

VIDEO Florinel Coman vrea să ”spargă gheața” cu Dinamo: ”Am reușit un assist, sper să vină și golul... în poarta lor”

Etapa 23 din Liga 1 aduce în prim plan derby-ul Dinamo-FCSB, meci care va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe Ștefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 18:35
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 18:39

Florinel Coman a prefațat derby-ul cu Dinamo și speră să marcheze primul său gol în acest sezon chiar în poarta rivalei din ”Ștefan cel Mare”. 

„Urmează un derby, un meci foarte intens, pe care trebuie să-l câștigăm neapărat ca să menținem perioada bună pe care o avem. Orice stelist își dorește o victorie contra lui Dinamo, mergem încrezători să câștigăm. 

Florinel Coman: ”Trebuie să intrăm și să câștigăm”

Terenul nu arată foarte bine, va fi înghețat la ora jocului, dar asta este, trebuie să intrăm și să câștigăm, să ne montăm înainte. Este un derby, nu contează situația în care este Dinamo în clasament, trebuie să luăm cele trei puncte ca să o ținem tot așa. Nu prea sunt interesat de alte echipe.

Mă simt mai bine, am nevoie de ritm de joc, de intensitate, de minute mai multe ca să-mi intru în formă. Colegii m-au ajutat când am intrat la meciul cu CFR, sper să vină și golul... în poarta celor de la Dinamo. Noi intrăm montați doar pentru acest meci, nu contează că am câștigat cu acel scor, trebuie să intrăm ca și cum nu s-a întâmplat nimic și este primul meci”, a spus Florinel Coman, într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube al celor de la FCSB.

FCSB se va deplasa pe terenul rivalei Dinamo și vrea să profite de situația prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare” pentru a se apropia de liderul CFR. În acest moment, diferența dintre cele două este de zece puncte.

De partea cealaltă, Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la șapte puncte de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!