Florinel Coman dan sucu Darius Olaru Mihai Stoica Rapid Superliga

Florinel Coman și Darius Olaru, la Rapid? Mihai Stoica a reacționat în miez de noapte

Rapid a intrat într-o nouă eră după ce în acționariatul clubului giuleștean a apărut și omul de afaceri Dan Șucu, iar formația alb-vișinie promite că va dispune de un buget de top în următoarele sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 00:58
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 00:59

GSP a scris că Dan Șucu i-a promis lui Adrian Mutu un buget de 5 milioane de euro pentru transferuri, iar pe lista Rapidului ar fi intrat nume grele din campionatul intern, precum veteranul Ciprian Deac, de la CFR Cluj, dar și două vedete de la rivala FCSB, Darius Olaru și Florinel Coman.

Mihai Stoica, despre posibilitatea ca Olaru și Coman să ajungă la Rapid: "Mi-e să nu facă cineva glume"

La auzul acestei informații, Mihai Stoica a reacționat categoric. Managerul general de la FCSB spune că este mai degrabă vorba de o glumă, iar șansele ca vicecampioana României să vândă la Rapid sunt infime.

"Eu cred că ar trebui să aflăm de la Dan Șucu dacă e adevărat. Mi-e să nu facă cineva glume. Nu se pune problema ca doi dintre cei mai buni jucători ai noștri să meargă la Rapid, dar nu numai la Rapid, ci la orice echipă. Dacă vrea să cumpere, să plătească de la 6 milioane de euro în sus.

Vindem, dar astea sunt prețurile. Pentru asta trebuie să vrea și Olaru să meargă la Rapid. Scump și Coman, dar nu știu prețul, nu l-am întrebat pe Gigi. Eu cred că sunt niște glume astea. Și eu m-aș bucura să fie real interesul ăsta, dar nu cred că e. Real e că Real a câștigat Supercupa.  

Citisem că, la un moment dat, Rapid era interesată de David Miculescu. Era foarte simplu, 1,7 milioane și îl achiziționa, dacă se înțelegea cu jucătorul. Am citit că îl vrea pe Deac pe 600.000. Eu nu cred asta, are 36 de ani", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Șucu: "Niciodată nu va cumpăra de la mine!"

De asemenea, Gigi Becali a avut și el un mesaj clar pentru Dan Șucu, transmițându-i acționarului de la Rapid că nu se pune problema ca un jucător de la FCSB, mai ales de nivelul lui Olaru sau Coman, să fie vândut în Giulești.

"Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine", a spus și Gigi Becali, pentru sursa citată.

Modifică setările cookies