dan sucu Rapid Superliga Liga 1

Dan Șucu, dispus să facă o nouă investiție importantă în fotbal! Cinci milioane de euro vrea să cheltuie omul de afaceri

După ce a invetit zece milioane de euro în baza de pregătire a Rapidului, Dan Șucu este gata să facă o nouă investiție majoră în fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 15:52
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 15:56

Co-acționarul Rapidului este pregătit să bage mâna adânc în buzunarul investițional și să cheltuie cinci milioane de euro pentru dezvoltarea bazalor de pregătire ale unor școli de fotbal din țară, care să colaboreze ulterior cu echipa „alb-vișinie”.

Șucu, dispus să investească încă cinci milioane de euro în fotbal

„Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea.

Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România”, a precizat Șucu la o conferință de presă.

Dan Șucu a investit zece milioane de euro în bazele de pregătire „Constructorul” și „Coresi”, acolo unde copiii și juniorii Rapidului vor dispune de 10 terenuri de fotbal: 3 de dimensiuni mari și altele șapte mai mici. Echipa mare a Rapidului își va face pregătirea acolo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies