VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, înapoi la Farul? Ce a stabilit clubul lui Gică Hagi la ultima ședință

Florinel Coman (24 de ani), jucătorul lui FCSB, este departe de forma cu care impresiona în urmă cu două sau trei sezoane, iar recent a apărut varianta unui împrumut pentru internaționalul român.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 12:22
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 12:23

Echipa interesată de serviciile lui Florinel Coman ar fi Farul Constanța, clubul de la care FCSB l-a cumpărat în 2017, pentru 3 milioane de euro. Inclusiv impresarul Ioan Becali a confirmat că există această variantă, însă nimic nu este stabilit.

Revine Florinel Coman la Farul? Ce spune Ciprian Marica

Ciprian Marica, acționarul celor de la Farul Constanța, a recunoscut că s-a discutat în ultima ședință a clubului despre posibilitatea ca Florinel Coman să revină sub comanda lui Gică Hagi, însă dobrogenii nu ar fi de acord cu un împrumut, ci numai cu un transfer definitiv.

Totuși, Marica lasă ușa deschisă unei reveniri a lui Coman, în cazul în care FCSB va accepta condițiile Farului.

"La ultima ședință pe care am avut-o la club, nu se punea în discuție pentru că n-ar fi fost condițiile dorite de noi. Era vorba de un împrumut. Se discuta teoretic și nimeni n-ar fi de acord cu așa ceva. Din câte știu, nu vrem să luăm jucători care să fie în proprietatea altor cluburi. E filosofia clubului nostru. Îți spun sincer că nu s-a discutat mai mult de cinci secnde. Dacă poate intra în calcul un transfer, sigur, se poate discuta.

Nu știu ce își dorește FCSB. Eu spuneam doar că nu suntem de acord, în special Gică Hagi, să lucrăm pentru alte echipe", a spus Ciprian Marica, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Din lotul actual al Farului face parte și Dragoș Nedelcu, împrumutat de FCSB, până în vară, la echipa lui Gică Hagi.

Coman a jucat la echipa lui Gică Hagi până în 2017, când a fost vândut la FCSB pentru 3 milioane de euro. Extrema a evoluat în 47 de meciuri pentru Viitorul, a marcat șase goluri și a oferit opt pase decisive.

  • 18 meciuri a strâns Florinel Coman la FCSB în acest sezon, reușind doar un gol și două pase decisive
Modifică setările cookies