Florin Raducioiu Farul Constanta Rapid Superliga

Florin Răducioiu e convins: "Cea mai frumoasă echipă din România! Merită să câștige campionatul"

Fostul internațional Florin Răducioiu a analizat partida dintre Rapid și Farul, încheiată la egalitate, 1-1, în runda secundă din play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 09:13
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 09:14

Răducioiu consideră că Farul merita să câștige în Giulești, având în vedere ocaziile numeroase ale constănțenilor. Fostul atacant o numește pe echipa lui Gică Hagi "un mic Arsenal" și susține că ar merita să câștige titlul în Liga 1.

Florin Răducioiu: "Farul este un mic Arsenal. Merită să câștige campionatul"

În schimb, după partida din Giulești, Florin Răducioiu spune că Rapid nu poate emite pretenții la titlu.

"Echipa mai bună a fost Farul. Într-adevăr, pierde două puncte foarte importante în a spera la câștigarea titlului. Au fost multe momente în care Farul a dominat, a avut multe ocazii de gol. Au fost multe momente în care a atacat cu toată echipa, a fost bara lui Alibec, cea a lui Grameni.

Echipa Rapidului a fost înghesuită și a lăsat deliberat inițiativa pentru că valoarea este mai mare a Farului din punct de vedere tehnic. O echipă a Rapidului care a făcut ce a putut. A fost acea ocazie a lui Albu, a mai avut câteva ocazii, însă e o echipă a Rapidului care nu mă convinge și care nu poate emite momentan pretenții pentru a câștiga titlul.

Farul este un mic Arsenal. Mie îmi plac aceste echipe, cum e și Napoli. În ziua de azi, echipele care joacă un fotbal ofensiv, frumos, nu neapărat cu mari staruri, iată că reușesc să câștige campionate puternice. Eu numesc un mic Arsenal această echipă a lui Hagi. După părerea mea, în momentul de față, Farul merită să câștige campionatul.

Sper să nu clacheze, Doamne iartă-mă! Să nu aibă o cădere din toate punctele de vedere, dar nu cred. În momentul de față, este echipa cea mai frumoasă, cu cel mai frumos joc", a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Clasamentul în play-off

  • 1. Farul - 36p *
  • 2. CFR Cluj - 33p
  • 3. FCSB - 30p
  • 4. Rapid - 28p*
  • 5. Universitatea Craiova - 28p
  • 6. Sepsi - 21p

 

* Farul și Rapid au un meci în plus față de restul echipelor

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!