Florin Raducioiu CFR Cluj Rapid Superliga

Florin Răducioiu a răbufnit după ce a văzut în Rapid - CFR Cluj: "E inadmisibil!"

Rapid a învins CFR Cluj, scor 2-1, în runda cu numărul 16 din Superliga, însă două dintre deciziile arbitrului Cătălin Popa au stârnit numeroase discuții.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:06
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:04

Ambele goluri ale Rapidului au fost marcate din penalty, iar al doilea a stârnit cele mai multe discuții, la duelul dintre Marko Dugandzic și Andrei Burcă. Deși a părut un duel normal, în care cei doi s-au ținut reciproc, Cătălin Popa a arătat imediat punctul cu var.

Florin Răducioiu a răbufnit după ce a văzut în Rapid - CFR Cluj

Fostul internațional Florin Răducioiu este de părere că Popa a greșit, iar Rapid nu ar fi trebuit să primească al doilea penalty, catalogând decizia centralului drept "inadmisibilă".

"Am văzut faza, cei doi se ţin, dar mai mult ţine Dugandzic. Faza e controversată şi pe scurt, ca să nu mai lungim, e un 11 metri inexistent! Sunt atâtea contacte în meciurile de fotbal, încât nu poţi să dai 11 metri. E inadmisibil, o decizie surprinzătoare a arbitrului, dar nici din camera VAR nu i-a zis nimeni să vadă faza.

E omenesc să greşim, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un meci atât de important. Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty", a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

În urma meciului de aseară, Rapid se află pe locul al doilea în clasament, având 32 de puncte în 16 meciuri jucate, în timp ce CFR Cluj ocupă locul al treilea, având cu cinci puncte mai puțin, dar și două meciuri în minus. 

În etapa următoare, CFR Cluj joacă pe teren propriu cu FCU Craiova, în timp ce Rapid joacă în deplasare cu FCSB. 

Modifică setările cookies