Florin Prunea se revoltă: "Bă, dar e posibilă asemenea sfidare? Știi unde e Chivulete azi?"

Florin Prunea Andrei Chivulete Chindia Targoviste U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:48
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:47

Fostul internațional Florin Prunea (54 de ani) a avut un discurs dur după meciul Chindia Târgoviște - U Cluj 2-2, disputat vineri.

Condusă cu 2-0, Chindia a smuls un punct pe final. Golul egalizator a venit în minutul 90+5 și i-a aparținut lui Deian Boldor. Reușita stoperului formației dâmbovițene a fost verificată de Istvan Kovacs la monitorul VAR, iar ulterior a fost validată.

Florin Prunea, revoltat de eroarea de arbitraj de la Chindia - U Cluj

Totuși, la monitorul VAR, Istvan Kovacs a revăzut o altă fază decât cea incriminată de U Cluj (vezi GALERIA FOTO). Centralului din Carei nu i s-a arătat presupusul fault al lui Godberg Cooper asupra lui Romario Pires, ci un duel între același Cooper și Florin Ilie.

Florin Prunea s-a arătat revoltat de eroarea celor din camera VAR, Iulian Călin și Andrei Chivulete.

"Ăștia de la VAR fac cele mai mari nenorociri. Păi, uită-te la U Cluj cu Chindia. Tu îți dai seama ce i-a dus mintea pe ăștia la U Cluj cu Chindia? Să le pună altă fază, frate. Bă, le-au pus o fază să ne mintă în față. Chivulete și cu cine mai era acolo? Cu Iulian Călin. Și știi unde e Chivulete azi, la 48 de ore? Arbitru VAR, la CFR Cluj.

Bă, dar e posibil așa ceva? Asemenea sfidare? M-am și întrebat, de ce pune faza aia? Să dea faza aia, frate! Istvan nu a văzut, iar ăia din VAR schimbă fază", a spus Florin Prunea, la Digisport. 

Andrei Chivulete este arbitru VAR la partida CFR Cluj - FC Argeș, care se joacă azi, de la ora 17:00. Pe teren vor fi Viorel Flueran, la centru, Radu Ghinguleac și Adrian Popescu, la cele două linii.

Foto: Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!