Florin Motroc reacționează după ce Cristiano Bergodi a fost dat afară de la Rapid

florin motroc Cristiano Bergodi Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 09:08
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 09:23

Rapid e pe locul 5 în play-off, cu 29 de puncte. 

Rapid a început cu speranțe mari play-off-ul însă formația din Giulești a avut evoluții nenconcludente și a pierdut treptat orice șansă la titlu. Dan Șucu și Victor Angelescu l-au demis pe italianul Cristiano Bergodi, iar în rolul de principal a fost numit Bogdan Lobonț, care avea funcția de antrenor de portari. Lobby e ajutat de bunul său prieten și fost coleg Adrian Iencsi, fost antrenor principal la Rapid. 

Florin Motroc: "Bergodi e unul dintre primii trei antrenori din România"

Florin Motroc, unul dintre cei mai iubiți foști fotbaliști din Giulești, comunică subtil faptul că între Bergodi și jucători ar fi avut loc un scurtcircuit. Motroc spune că Bergodi e în Top 3 antrenori din România. 

“De asta Rapidul e frumos, iar farmecul Giuleștiului nu va pieri niciodată. Tocmai pentru chestiile astea. Atunci când vezi că totul merge într-o direcție câștigătoare și poate chiar se vedea luminița de la capătul tunelului, titlul, a venit această serie de 4 înfrângeri pe care eu nu o anticipam. Mai ales după victoria în fața FCSB-ului.

Iată că de la extaz s-a ajuns la agonie. Din păcate, lucrurile au degenerat. Presiunea suporterilor, care e una fantastică în Giulești, și toată această tensiune apărută odată cu reținerea liderului galeriei, au dus din rău în mai rău. Eu cred că toate aceste lucruri au fost ca o reacție în lanț pentru echipă.

Mă așteptam la varianta asta, cu Lobonț și Iencsi. Era la îndemână, pentru moment. Bineînțeles că varianta cu Șumi este în continuare pe buzele tuturor. Am văzut că foarte mulți suporteri au fost dezamăgiți că nu a fost adus Șumi. Până la urmă, Lobby și Iencsi sunt cei mai în măsură să rămână. Știu lotul, cunosc jucătorii, rămâne de văzut cum gestionează acest moment neplăcut. 

Am fost susținător al lui Cristiano Bergodi. E un antrenor foarte bun. Din punctul meu de vedere, este în top 3 în România. Cred că s-a întâmplat ceva în relația lui cu jucătorii și spectatorii. Mă aștept la o reacție din partea echipei. Sunt ferm convins că sunt și ei afectați de tot ce s-a scris și s-a vorbit în jurul echipei. Sper ca jucătorii să aibă o reacție în meciul cu FCSB-ul.”, a spus Florin Motroc, potrivit Sport Total FM.

 

Standings provided by Sofascore
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!