Liga 1

Florin Gardoș se gândește la retragerea din fotbal: ”Nu mai are motivație. Are o situație financiară bună”

Florin Gardoș se gândește la retragerea din fotbal, la 33 de ani. Fostul internațional joacă de un an și jumătate la Academica Clinceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 18:10
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 18:17

Fundașul nu mai este motivat să joace fotbal, din cauza situației financiare bune, acesta având în CV echipe precum FCSB, cu care a jucat și în Champions League, sau Southampton. Adrian Falub, antrenorul celor de la Clinceni, a făcut anunțul într-o declarație referitoare la problemele de lot pe care le întâmpină.

Florin Gardoș se gândește la retragerea din fotbal

”A fost o săptămână dificilă. Au fost niște probleme financiare. Jucătorii nu și-au primit drept. Câțiva nu s-au prezentat, unii și-au reziliat contractele. Se încearcă o rezolvare prin cealaltă sursă. Mâine-poimâine vom vedea dacă lucrurile se vor rezolva bine. Sunt mulți jucători, dar mulți sunt de la centrul de copii și juniori, de la academie. 

  • Florin Gardoș

În jur de cinci-șase jucători au mai rămas de anul trecut. Cu mulți am vorbit. Mulți și-au rezilitat contractele, dar unii pot reveni dacă se vor rezolva problemele.

Cascini nu cred că va mai reveni. Pashov și Chandarov nu cred că vor reveni, nici Amorim, doar dacă se va rezolva situația financiară. Cu Gardoș e mai complicat. Mi-aș dori să revină, dar a spus că vrea să se lase de fotbal. Are o situație financiară bună și nu mai are motivație”, a spus Falub, la Digi Sport.

Florin Gardoș a jucat pentru Someșul Satu Mare și Concordia Chiajna. În 2010 a ajuns la FCSB, pentru 150.000 de euro, iar în 2014 a prins transferul carierei, la Southampton.

”Sfinții” plăteau atunci 6,8 milioane de euro pentru transferul fundașului român, care a fost antrenat de Ronald Koeman. Gardoș a prins doar 11 meciuri în Premier League, din cauza accidentărilor repetate, iar în 2018 s-a întors în România, la Universitatea Craiova.

Acesta a mai trecut pe la Poli Iași, iar din 2020 joacă pentru Clinceni.

Modifică setările cookies