Flavius Stoican Dinamo Iuliu Muresan Liga 1

Flavius Stoican, de la ”biletul câștigător” la ”nu țin de scaun”. Antrenorul lui Dinamo și Iuliu Mureșan urmează să fie demiși

După Dinamo - Universitatea Craiova 1-6, Flavius Stoican și Iuliu Mureșan ar urma să fie demiși. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 23:16
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 23:33

Favorit pentru a prelua postul de antrenor al lui Dinamo este cehul Dusan Uhrin, care este și favoritul suporterilor, după ce a reușit, în sezonul precedent, să salveze echipa de la retrogradare. 

Flavius Stoican și Iuliu Mureșan, pe făraș la Dinamo!

În cursul zilei de mâine va fi convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, iar după această ședință, Iuliu Mureșan și Flavius Stoican vor fi demiși, notează GSP.ro.

  • Flavius Stoican

Flavius Stoican a fost adus de Mureșan în locul lui Mircea Rednic, care a dezamăgit în prima parte a sezonului la Dinamo. Administratorul special al ”câinilor” i-a reziliat contractul ”Puriului” și l-a adus pe Stoican.

Doar că rezultatele echipei nu au fost mai bune. Cu Stoican pe bancă, Dinamo a înregistrat patru înfrângeri din patru meciuri (trei dintre acestea la scor), cu 15 goluri primite și două marcate!

Ce spunea Iuliu Mureșan când l-a instalat pe Flavius Stoican: ”În ideea asta l-am adus”

În decembrie, când l-a ”instalat” pe Flavius Stoican la echipă, Mureșan a dezvăluit, în dialog cu www.sport.ro, de ce a apelat la antrenorul care a mai pregătit-o în acest sezon pe FCU Craiova.

„De garantat e foarte greu, dar trebuia o schimbare la echipă și trebuie un antrenor care să fie pozitiv. În ideea asta l-am ales pe Flavius Stoican, pentru că este un om pozitiv, de asta are nevoie echipa. Nu a ezitat deloc, a acceptat din prima”, spunea atunci Iuliu Mureșan.

Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte și cea mai slabă apărare, cu 58 de goluri primite în 25 de partide. Ultima clasată, Academica Clinceni, are 11 puncte și are 48 de goluri primite.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa la Arad pentru duelul cu UTA, ocupanta locului zece și noua echipă a lui Ionuț Badea. În tur, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

Flavius Stoican, de la ”biletul câștigător” la ”nu sunt omul care să țină de scaun”

„Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, spunea Stoican în decembrie, când a fost instalat la Dinamo, pentru GSP.ro.

„În momentul în care se decide lucrul ăsta, nu sunt omul care să țină de scaun. Dacă se ia o decizie și se consideră că e mai bine pentru viitorul lui Dinamo... asta e realitatea, nu ai rezultate, pleci. Am avut o discuție cu dânsul și cu jucătorii, chiar îmi doream să aibă un motiv de bucurie, din păcate nu s-a putut. A ajuns la capătul puterii”, a spus Flavius Stoican, la finalul partidei”, a spus Flavius Stoican, când a fost întrebat despre demitere.

Modifică setările cookies