EXCLUSIV Derby ”de foc” în Giulești! Vlad Achim a prefațat Rapid - FCU Craiova: ”Ne dorim să nu-i lăsăm să înscrie”

vlad achim FCU Craiova rapid - fcu craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 23:05
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 23:06

Vlad Achim (33 de ani) a prefațat duelul dintre Rapid și FCU Craiova, care va avea loc vineri, în Giulești, de la ora 20:00.

Adrian Mititelu a demarat o acțiune împotriva fanilor săi. Oltenii nu vor primi bilete pentru meciul din Giulești, iar Mititelu le-a spus deja oamenilor săi să scoată echipa de pe teren în cazul în care va fi înjurat la această partidă.

Vlad Achim spune că este pregătit pentru o atmosferă ostilă la derby-ul din Giulești.

Vlad Achim: ”Este derby-ul etapei”

„Este un derby și tensiunea este destul de mare. Se simte și din cauza suporterilor, și din cauza a ce se întâmplă în mass-media. Dar suntem pregătiți. Este derby-ul etapei și trebuie să fim la cel mai înalt nivel.

Destul de ostil după ultimele întâmplări, dar suntem pregătiți de orice. Noi oricum suntem o echipă destul de ofensivă, avem jucători valoroși în față și încercăm să înscriem gol sau goluri și să câștigăm meciul jucând un fotbal frumos. 

Două echipe ofensive, noi ne dorim să reușim să-i blocăm și să nu-i lăsăm să înscrie”, a spus Vlad Achim, în exclusivitate pentru PRO TV.

Înainte de această partidă, FCU Craiova este pe locul zece, cu 27 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul trei, cu 45 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!