FCU Craiova, pedepsită după meciul cu Hermannstadt

Superliga FCU Craiova Hermannstadt Superliga Jucătorii de la FCU Craiova
Eduard Muntean
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 17:42
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 17:39

FCU Craiova 1948 și Hermannstadt au remizat în ultima etapă a Superligii, înainte de pauza internațională, scor 1-1.

Oltenii nu au reușit să urce pe loc de play-off după meciul de pe Ion Oblemenco. Cu toate că FCU a deschis scorul prin Aurelian Chițu, Gabriel Iancu le-a distrus visele supoerterilor Craiovei în repriza secundă, iar punctele au fost împărțite.

Sancțiunile aplicate de Comisia de Disciplină

Veștile rele continuă pentru FCU. În cadrul întrunirii de miercuri, 11 septembrie, clubul din bănie a fost sancționat cu o amendă de 5000 de lei

”FCU Craiova 1948 vs. AFC Hermannstadt – Incidente - În temeiul art. 82.1, coroborat cu art.88.04 ai art.88.05 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul FC U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 5.000 lei.”

Nici elevii lui Mircea Rednic nu au scăpat de ochii federației. Eliminarea lui Barry Cooper în remiza alba împotriva Petrolului, au adus clubului o amendă și o suspendare: ”ACS Petrolul 52 vs. AFC UTA Arad - Eliminare Cooper Godberg Barry (AFC UTA Arad) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi o penalitate sportivă de 740 lei.”

Echipa din Bănie are nevoie rapid de întregirea lotului în lupta salvării de la retrogradare. Rămasă fără antrenorul Florin Drăgan după meciul împotriva lui Hermannstadt, oltenii au nevoie urgentă de un antrenor și de ocuparea posturilor libere de la mijlocul terenului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!