FCSB - Universitatea Craiova | Pronosticul lui Gică Craioveanu 

FCSB - Universitatea Craiova Gica Craioveanu Superliga Gică Craioveanu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 11:33
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 12:54

FCSB - Universitatea Craiova, meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii, are loc duminică de la 20:30, pe Arena Națională din București, 

Stabilit în Spania, Gică Craioveanu, fostul mare atacant al Universității Craiova, și-a expus părerea despre lupta la titlu în Superliga României chiar înaintea meciului care poate avea un rol esențial în ecuația pentru câștigarea medaliilor de aur în sezonul 2023-2024 în campionatul intern. 

FCSB și Universitatea Craiova nu se pot baza în meciul transmis LIVE BLOG pe www.sport.ro de doi dintre jucătorii importanți din punct de vedere ofensiv, Alexandru Băluță, respectiv Alexandru Mitriță, fotbaliști cu un rol determinant pentru grupările lor în ultimele runde ale campionatului. 

FCSB - Universitatea Craiova | Craioveanu: "Baiaram este într-o formă foarte bună"

„Trebuie să fie o atitudine total diferită. Vor fi foarte mulți olteni în tribune, publicul este conștient că este ultima șansă a echipei să facă ceva mare. Baiaram este într-o formă foarte bună, inclusiv pe Ivan l-am văzut cum am vrut să îl văd, mai puțin cu Oțelul.

Și Mihai cred că va da o motivație extra, mă refer la o posibilă primă specială. Sunt motive mai mult decât suficiente, pentru a juca cu ambiție și a face un rezultat bun. Băluță nu este o pierdere mare pentru ei, dacă îmi spuneai despre Olaru sau Coman spuneam că da. Alex este un fotbalist bun, dar nu cred că FCSB depinde de jocul lui. Nu cred că este decisiv pentru ei.

Să fie cei care au fost, atunci când au fost motivați. Să știe că au în spate o întreagă Oltenie fotbalistică, de ei depinde unde vor juca anul viitor: în cupele europene sau în amicale. Nu prea ai ce să le transmiți, motivația este adversarul și miza jocului.

Nu trebuie să vorbești mult cu un jucător, este părerea mea personală. Trebuie să dai două, trei detalii inspirate. Sper să fie și Mister inspirat în alegerea echipei și asta este un factor important”, a declarat Craioveanu, potrivit Fanatik. 

FCSB - Universitatea Craiova | Ce a spus Petev la conferința de presă 

Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor a prefațat meciul la conferința de presă. Tehnicianul bulgar se așteaptă la un meci foarte dificil împotriva liderului din clasament, însă este convins că va fi un adevărat spectacol pentru toți cei prezenți pe Arena Națională.

”Va fi un meci foarte frumos, cred că stadionul va fi plin, cu atmosferă bună, noi o să ne străduim ca de fiecare data să facem un joc bun şi sperăm să câştigăm.

Nu voi spune nimic diferit față de ce am spus acum trei luni când am jucat cu ei. Cei de la FCSB au patru-cinci jucători foarte buni, este o echipă bună, dar nu sunt de netrecut.

După meciul cu Oţelul, care nu a fost bun pentru noi, avem foarte puțin timp de recuperare pentru jucători. Am folosi foarte multă energie, dar asta este munca noastră. Trebuie să arătăm mai bine.

Se poate spune și așa (n.r. că este o ocazie pentru Universitatea Craiova să își ia revanșa). Este un meci de campionat, noi vom ieși la joc și vom căuta victoria. Mă aștept la orice de la ei, fiecare echipă are obiectivul ei. Dacă ei joacă ofensiv, noi trebuie să ne apărăm bine și dacă avem mingea, trebuie să atacăm. Sper să fie un meci frumos, e un meci deschis”, a spus Ivaylo Petev la conferința de presă.

VIDEO Conferință de presă Elias Charalambous înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!